Przeglądasz forum jako gość! Zarejestruj, aby uzyskać pełny dostęp do forum ForumFishmaniak.pl.

Mr Tench napisał(a):Marku pomóglbym ci ale obiecalem ze nie zdradze tej tajemnicy![]()
![]()
No moze po pierwszym literku absoluta jezyk by mi sie rozwiazal![]()
![]()
Pozdrawiam

Lukasz napisał(a):Witam, z tego co wiem kluczem do sukcesu jest posiadanie świeżo złowionych płotek, nie mrożonych wtedy nie rozpadają się tak szybko jak te nasze które kupujemy w sklepie. pozdro

Rybka lubi plywac!

kuman napisał(a):No ciekawy temat Marku poruszyles!!! Chetnie bym i ja zobaczyl jak sie taki zestawik montuje dla powiekszenia wiedzy i nowych doswiadczen. No ale widze ze niewielu jest forumowiczow ktorzy by sie chcieli pochwalic swoja wiedza z nami. Jedynie kolega paluszczak7 probowal cos spiningowac martwa rybka?
Ja jedynie z rozmow z irlandzkimi wedkarzami wiem ze czesto zawijaja rybe w brazowy papier i mroza wczesniej oczywiscie ja uzbrajajac(ale jak dokadnie to nie mam pojecia). Takim zestwem trolinguja. Ile z tego prawdy? i jaka jest skutecznosc? oraz czy naprawde zapach rozmrazajacej sie rybki w wodzie dziala? nie mam pojecia.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
?