Tymek napisał(a):dziś będzie czyszczony dział przedstaw się , zostanie zrobiony jeden temat i tam każdy może się przywitać,ponieważ takie zakładanie nowych tematów zbyt dużo zajmuje nam miejsca w bazie .
Kolejna spraw prawdopodobnie "kasa zostanie wyzerowana " a osoby które zajęły 3 pierwsze miejsca otrzymają wyróżnienie na kolejny rok w postaci innego koloru nicku,ale na razie pracujemy nad oczyszczeniem bazy ponieważ jest sporo tematów nie potrzebnych . na chwile obecną to tyle
..troche racji w tym jest , na forum jest za duzo tematów i do tego jeszcze sie dublujacych ( ale gdzie w takim razie "mody" do kasowania ....zbednych i powtarzajacych sie ) Co do ...kasy ,koledzy juz wyjasnili w innych postach ....a ja od siebie ....Chyba jakis cel miało tworzenie banku ,oprocentowanie wkladu , wynagradzanie za zakładane tematy ( choc w tym przypadku to chyba jest zero

) i pisane posty ,w tym samym celu gromadzimy rowniez ,status forumowicza zaczynajacy sie od ..uklei ,poprzez okonie , płotki , leszcze ,karpie itd,itp ....no to po skasowaniu ...co proponujecie ?????Zmiana
koloru nicka .....panowie wolne zarty

aktywnosc na forum z załozenia miała byc nagradzana ( po to Bank , procenty , gromadzenia kasy ) mysle ze ustalenie jakis ram dotyczacych aktywnosci kazdego z nas na forum powinno skutkowac ( kasa , ilosc postów ,choc w moim przypadku straciłem po awarii jakies 460 postów

.....jakims przywilejem dla osób najbardziej aktywnych

.Wiadomo server nie wytrzymuje obciazenia , ale wydaje mi sie ze trzeba po prostu automatycznie usuwac forumowiczów ,za tzw bezczynnosc mysle tu otakich co zagladaja tylko po info a nastepnie po trzech ,czterech postach .....wpisy zostają ale ludzi juz nie ma .Takie czyszczenie sie przyda ......tylko nie wyczyscie ...wszystkiego

...pozdrawiam