TOM dziwnym zbiegiem okoliczności dokładnie ten sam artykuł ukazał się w dniu dzisiejszym na jednym z polskich portali o tematyce wędkarskiej - jak mniemam jesteś jego autorem. Zabawne a nawet wręcz groteskowe jest dla mnie odwoływanie się do własnych przemyśleń. Aha i jeszcze to -"postanowiłem wybrać fragmenty, myślę, że ważne z całości artykułu na temat jerkowania a napisanego 2005 roku". Gloryfikacja bzdetów.
TOM jak dla mnie Twoje "wypociny" nie mają najmniejszego sensu. Nie po raz pierwszy próbujesz w jakiś zagmatwany sposób, nie wiem wytłumaczyć się ze Swojej indolencji w niektórych tematach.
Wierz mi starałem się zrozumieć co chciałeś tym tekstem osiągnąć - ale nie dałem rady:(
Trzykrotnie przeczytałem artykuł i stwierdziłem, że straciłem czas. Jedyny wniosek jaki wyciągnąłem to taki, że rzeczywiście, nie masz bladego pojęcia o czym piszesz. Za przykład niech posłuży wypowiedź "Jerk w samym założeniu wynalazcy i producenta jest stworzony do połowu na płytkich wodach, zbiornikach. To takie coś jak poper tylko, że schodzi pod wodę" .
NO COMENT !!!

Nowości