Translate the forum:

{ EXIT } Przeglądasz forum jako gość! Zarejestruj, aby uzyskać pełny dostęp do forum ForumFishmaniak.pl.

pomysl potrzebny.

Potrafisz robić własny sprzęt? Pisz o swoim fachu w tym dziale, umieszczaj także zdjecia swoich cudeniek

pomysl potrzebny.

Postprzez gooral » 31 mar 2011, o 16:24

Witam.

Panowie wlasnie bede sie przymierzal do robienia uchwytow na wedki do lodzi i szukam czesgos co utrzyma wedki w uchwycie
poszukiwane cechy:
1 miekkosc (na tyle by wedki nie rysowac)
2 elastycznosc (na tyle by do wedki sie dpoasowac i ja trzymac ciasno
3 dlugosc okolo 6cm
4 ksztalt preferowane kolo (beda mocowane na haczykach po obu stronach uchwytu i chcialbym by rowno naciskaly wedke pod i nad uchwytem by sie nie przechylala

calosc wyglada tak (od gory)

U

gdzie od dolu jest burta lodzi od gory wsuwa sie wedke a z lewa do prawa bedzie szla ta "gumka"
zwykle recepturki spadna bez wedki w uchwycie, potargaja sie jak naciagnac za mocno + diabli je wezma od trzymania na polu.

wszystkie sugestie milo widziane fajnei by bylo by zamiast gumek ktos podsunal temat jakis zatrzaskowy (by ciasno siedzialo i dalo sie zapiac/rozpiac jedna reka)

do tej pory myslalem tylko o grubych recepturkach albo detce do roweru pocietej w paski. chodza mi po glowie jakies elementy gumowe od samochodu, ale one zwykle strasznie grube. Myslalem tez o gumce typu od googli narciarskich, ale nie mam pomyslu jak ja zaczepic
Obrazek

gooral
Sum

Kasa: 32,491.50
Gadu-Gadu: 0
Level: 30
HP: 256 / 2333
256 / 2333
MP: 1114 / 1114
1114 / 1114
EXP: 1224 / 1280
1224 / 1280