Fotografia prawdę Ci powie.. Czy jest zła? Nie! Nie ma złej fotografii, jest tylko czasami zrobiona w nie odpowiednim czasie i miejscu. Czasami agresywna a czasami miła oku, jedna tragiczna, druga o miłości. Jest i powinna być, bo jest kroniką wszystkiego. Daje nam chwile radości, zadumy, wzruszeń, do przemyśleń, ale i płaczu. więc dodaję co nie co do Darka albumu. Tworzyć go należy to nie ulega wątpliwości. Ku potomnym.
Sport ekstremalny,- tragiczne? STRASZNE!!!!!!!!!!!!!!!!
W Kanadzie rozpoczął się sezon na foki. 300 tysięcy młodych zwierząt zginie w tym roku od uderzenia pałką w głowę (według weterynarzy część zostaje tylko ogłuszona). Następnie foki są obdzierane ze skóry. Połowa foczych futer trafi do klientów w Unii Europejskiej.
Ja TOM, osobiście jestem przeciw i wyrażam ostry sprzeciw przeciwko takiemu traktowaniu zwierząt. I mój apel do Rządu Kanady - Proszę przerwać, to zwyrodniałe zjawisko, przecież macie instrumenty do tego, natychmiast!!!!
Foto 1 Piękna jestem? Ale co z tego, jakiejś pani zachciało się mojego futerka, więc traktują mnie jak na foto 2 a potem stoi taki zwyrodnialec na podium foto 3.

Nowości