Przeglądasz forum jako gość! Zarejestruj, aby uzyskać pełny dostęp do forum ForumFishmaniak.pl.

aro napisał(a):a tak na marginesie to ostatnio udało mi się 60taka wyciągnąć na żyłkę 0,12, haczyk 10, połakomił się na czerwonego i nie przegryzł żyłki![]()

denis44a napisał(a):Ja szczerze mówiac nigdy nie straciłem szczupaka z winy samej stalki , jak już to zawodziły krętliki agrafki albo same wiązania!Od 2 sezonów używam linki na przepony jaxona micro plus ,kupuje dobre krętliki w pl.i robie sam przepony i jak dotąd niemiałem problemów !Osobiście nie przepadam za firmą jaxon ale ten produkt bardzo im się udał i szczerze go polecam. Pozdrawiam Robert

maro60 napisał(a):.....jak widac na załaczonym zdjeciu uzywam materiału do samodzielnego montazu sygnowany przez firme Dragon , a z uwagi na fakt ze ostatnio byłem dwa razy w PL wiec przywiozłem sobie zapasik na długi czas ,przypony na trupka robie sam i do tej pory nie narzekam na jakosc "surowca "
...ale jak to w zyciu bywa apetyty rosnie w miare jedzenia ....i sprzet sie zmienia na lepszy

aro napisał(a):co do przyponów dragona to używałem tego i nie byłem zadowolony, po ucięciu rozdwających końcównie idzie przewlec przez dołaczone tulejki, poprostu koszmar. po 15 min zabawy w koncu wyalilem tuleje i zawiązałem jak żyłkę...
aro napisał(a):co to to prawda, własnie na ostatnich łowach zauważylem podłużne pęknięcia na moim feederze, jeszcze nie złamał się ale przy rzucie trzeba zaciskać zęby i zamykać oczy bo potrzeszcza, służył 3 sezony (robinson lumix), no i nowy cormorana jest już w drodze (http://allegro.pl/wedka-cormoran-specil ... 62067.html) , może ktoś jest posiadaczem, mnie urzekła jego waga, mam nadzieje że nie przekłamana;)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
?