Przeglądasz forum jako gość! Zarejestruj, aby uzyskać pełny dostęp do forum ForumFishmaniak.pl.

arczer1234 napisał(a): wczoraj jeszcze usłyszałem od kogoś że miesza zanętę z 7-up (taki napój) ponoć daje dobre efekty bo jest słodki i ma bąbelki ale jak to naprawde działa z tym napojem to nie wiem bo sam nie próbowałem

gooral napisał(a):arczer1234 napisał(a): wczoraj jeszcze usłyszałem od kogoś że miesza zanętę z 7-up (taki napój) ponoć daje dobre efekty bo jest słodki i ma bąbelki ale jak to naprawde działa z tym napojem to nie wiem bo sam nie próbowałem
ja w ramach testu przy najblizszej okazji chcialem uzyc cocacoli. (serio).

paluszczak7 napisał(a):gooral napisał(a):arczer1234 napisał(a): wczoraj jeszcze usłyszałem od kogoś że miesza zanętę z 7-up (taki napój) ponoć daje dobre efekty bo jest słodki i ma bąbelki ale jak to naprawde działa z tym napojem to nie wiem bo sam nie próbowałem
ja w ramach testu przy najblizszej okazji chcialem uzyc cocacoli. (serio).
na kanale w kilcock w zeszłym roku sptkałem grupę osób które do zanęty zamiast wody dawały tylko cocacole, na początku się uśmiechnąłem lecz może to mieć jakiś realny sens

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
?