czesc Wojtku czytajac twojego posta potwierdziles moja mala obawe. Obawe o to ze to znowu bedzie grzaski temat w tym konkursem dlaczego ? Dlatego ze sam zastanawialem sie za wyslaniem zdjecia nie moglem sie zdecydowac ktore dokladnie chce wyslac i koniec koncem powiedzialem sobie a nie nie wazne to sa moje zdjecia i nie chce aby je ktos ocenial dla mnie sa super. A o co chodzi z obawa a o to ze nie kazdy ma doczynienia z aparatem i to widac odrazu. nieobrazaj sie Wojtku poprostu widac kto ma aparat a kto jakis tam maly kompakcik i mu sie wydaje ze trzaska super zdjecia oczywiscie super zdjecia dla siebie ale nie do konkursu i teraz przytocze zdjecie nr 5 zero ostrosci i przeswietlone szkoda bo mozna by bylo fajne zdjatko z tego zrobic. Natomiast zdjecie nr 4 super ciezko zrobic takie zdjecie zwlaszcza z taka ostroscia ba trzeba trafic na czas i godzine sam glosowalem na 1 ale tylko dlatego na sama ostrosc zdjecia i moment uchwycenia dla mnie super. Natomiast podchwycenie tematu "wiosna w wedkarskim obiektywie" naprawde nie dotyczy zdjecia nr 3i 6 ale to juz moje spostrzezenia.
pozdro i niema ze obrazalem kogos absolutnie to moje zdanie i nie pocic sie teraz na moj temat
A na twoje pytanie co to?
To jest pylek teraz albo z leszczyny albo wierzby a moze sie myle ale na 100 % pylek